Logo CRSE

Comunicate de presa

În data de 27 iulie 2011, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, a organizat la Brăila, la Teatrul “Maria Filotti”, conferinţa finală a proiectului “Consolidarea capacităţii instituţionale a Consorţiului Regional al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est (CRSE)”. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În data de 22 iunie 2011 a avut loc la Lacu Sărat, judeţul Brăila, a patra întâlnire de lucru a Comitetului de Coordonare a proiectului „Consolidarea capacității instituţionale a Consorţiului Regional al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est (CRSE)”. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În perioada 21 - 22 iunie 2011, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, a organizat la Brăila, Stațiunea Lacu Sărat, atelierul de lucru cu tema “Evaluarea aptitudinilor dobândite de membrii grupului țintă și îmbunătățirea metodologiilor de lucru pentru activitățile viitoare“. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

 În data de 27 mai 2011 a fost organizată la Brăila, în Staţiunea Lacu-Sărat, cea de-a doua întâlnire de lucru din cadrul schimbului de experienţă interregional cu reprezentanţii Consorţiului Regional din Regiunea Bucureşti-Ilfov. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În data de 25 martie 2011, ADRSE şi Universitatea din Bucureşti au organizat la Bucureşti, la Rectoratul Universităţii, prima întâlnire de lucru dintre membrii Consorţiului Regional Sud-Est şi membrii Consorţiului Regional Bucureşti-Ilfov din cadrul activităţii A7. Schimb de experienţă cu alte două regiuni din România "Diseminare interregională a experienţei de cooperare transnaţională". Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În perioada 3-4 februarie 2011, ADR SE în colaborare cu Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba-Iulia au organizat la Albac, judeţul Alba, cea de-a doua întâlnire de lucru din cadrul activităţii A7. Schimb de experienţă cu alte două regiuni din România "Diseminare interregională a experienţei de cooperare transnaţională".

În data de 27 ianuarie 2011 a avut loc la Lacu Sărat, judeţul Brăila, a treia întâlnire de lucru a Comitetului de Coordonare a proiectului „Consolidarea capacității instituționale a Consorțiului Regional al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est (CRSE)”. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În data de 21 decembrie 2010, a fost organizat la Brăila, la sediul ADR SE, atelierul de lucru cu titlul “Validarea studiilor de caz pentru un management asociativ de performanţă”. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În perioada 3 decembrie - 9 decembrie 2010, la sediile celor şase inspectorate şcolare judeţene ale Regiunii Sud-Est, au fost organizate şase întâlniri de lucru în cadrul atelierului de lucru A5.4 “Stimularea dialogului social la nivel regional/ judeţean”. Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est împreună cu partenerul transnaţional, Confcommercio Verona, au organizat în perioada 24 octombrie-30 octombrie 2010, respectiv, 21 noiembrie-27 noiembrie 2010, cele două vizite de studiu în Regiunea Veneto din Italia. Vizitele de studiu fac parte din activitatea A6 Schimb de experienţă transnaţional cu temele "Planificarea strategică la nivel local, regional, naţional","Mecanisme de dialog social, inter-instituţional". Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În perioada 30 septembrie - 1 octombrie 2010, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est a organizat la Focşani, atelierele de lucru „Integrare comunicaţională prin sisteme electronice” şi „Implementarea şi evaluarea strategiilor de dezvoltare regională prin studii de caz”. Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În perioada 30 iunie - 1 iulie 2010 au fost organizate seminarul de instruire cu titlul ”Parteneriat pentru planificare strategică în educaţie şi formare profesională” şi atelierul de lucru cu titlul ”Roluri şi responsabilităţi în procesele de exercitare a controlului şi a definirii neconformităţilor în managementul calităţii ”, la Lacu Sărat, în judeţul Brăila. Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În data de 29 iunie 2010 a avut loc a doua întâlnire de lucru a Comitetului de Coordonare a proiectului „Consolidarea capacității instituționale a Consorțiului Regional al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est (CRSE)”. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În perioada 17-18 iunie 2010, ADR SE în colaborare cu Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba-Iulia au organizat la Tulcea, prima întâlnire de lucru din cadrul activităţii A7. Schimb de experienţă cu alte două regiuni din România "Diseminare interregională a experienţei de cooperare transnaţională". Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În data de 27 mai 2010, au fost organizate la Brăila, la sediul ADR SE, două atelierele de lucru cu titlul „Roluri și responsabilități institutionale ale membrilor Consorțiului Regional în parteneriatul pentru planificare strategică în educație și formare”, respectiv ”Rolul comunicării și negocierii în menținerea parteneriatului social”. Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În perioada 25 - 26 martie 2010, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est a organizat la Brăila, Stațiunea Lacu Sărat, seminarul de instruire cu titlul ”Creșterea capacității de operare cu evidențe complexe”. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În perioada 12 februarie - 27 februarie 2010, în cele şase judeţe ale Regiunii Sud-Est, au fost organizate şase întâlniri de lucru în cadrul atelierului de lucru A4.2 „Dezvoltarea capacitatii administrative a institutiilor participante la parteneriatul social la nivel judetean”, aferent proiectului. Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În perioada 27 ianuarie-29 ianuarie 2010 au fost organizate seminarul de instruire cu titlul “Management strategic şi dezvoltare organizaţională” şi atelierul de lucru cu titlul “Rolul şi responsabilităţile membrilor grupului ţintă în contextul proiectului” la Lacu Sărat, în judeţul Brăila. La activităţile de formare au participat membrii Consorţiului Regional Sud-Est, lectori, membri ai echipei de implementare a proiectului. Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente vă rugăm să accesaţi secţiunea “Activităţile proiectului”.

În data de 10 decembrie 2009, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est a organizat la Brăila, în Sala Mare a Prefecturii Brăila, Conferinţa de lansare a proiectului. La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane, reprezentanţi ai instituţiilor membre în Consorţiul Regional, reprezentanţi ai instituţiilor membre în Comitetul de Coordonare al proiectului, reprezentanţi ai actorilor locali relevanţi, ai instituţiilor din alte regiuni care implementează proiecte similare, reprezentanţi ai ADR Sud-Est, ai Confcommercio Verona. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să accesaţi sectiunea “Activităţile proiectului”.

top ...